Grafisch-ontwerper-Manon-Sprenkeler-Design header

Elegant, stoer en een tikkeltje eigenwijs en wie ben jij?

Manon Sprenkeler Design

Heb jij veel ideeën, maar lukt het je niet om deze visueel te krijgen? Ben je klaar voor een zelfverzekerde start als ondernemer? Of loop je ergens tegenaan in de bestaande huisstijl? Manon Sprenkeler Design denkt met je mee en ontwerpt een kloppend plaatje, zodat jij in vrijheid kunt doen waar jij goed in bent.

Niet alleen dromen, maar dromen realiseren.

Je kunt bij mij terecht voor de totale branding (logo en huisstijl), maar ook voor het ontwerp van losse uitingen. Ik ontwerp social media templates, brochures en alles wat daartussen ligt. Want ook als de huisstijl er al is blijft het zichtbaar maken van jouw boodschap in iedere uiting van belang.

Ik werk vanuit Ulft (Gelderland), want hier in de Achterhoek liggen mijn roots. Afspraken in de regio doe ik op de fiets of met mijn geliefde Fiat. Gelukkig is Nederland niet zo groot en leven we in het digitale tijdperk, ook als je niet in de regio woont kunnen we de samenwerking aangaan. Niets is mij te gek, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn missie

Mijn missie

Het is mijn missie om jou als ondernemer zichtbaar te maken op een manier die bij jou als persoon en/of jouw bedrijf past.

Het draait om meer dan alleen een mooi plaatje neerzetten. We duiken samen in jouw verhaal en graven zo lang als nodig om de boodschap die jij wilt overbrengen helder te krijgen. Het totaalplaatje moet kloppen. Niet alleen mooi zijn, maar ook passen bij jou als persoon en het verhaal naar buiten brengen waar jij voor staat.

Wie ik ben?

Manon Sprenkeler, zo hebben mijn ouders mij genoemd. Je zou mij kunnen omschrijven als elegant, stoer en een tikkeltje eigenwijs. Ik probeer elke dag te doen wat ik écht leuk vind. Verder word ik onwijs vrolijk van andermans enthousiasme, dat is een van de redenen dat ik grafisch ontwerper ben geworden. Ik wil creatieve ondernemers en bedrijven verder helpen. Mijn stijl? Niet te veel toeters en bellen, kracht ontstaat door eenvoud.

Of ik alleen maar aan het ontwerpen ben? Het grootste deel van de week wel, maar ik eet ook graag een hapje buiten de deur, voetbal als professional in de laagste amateurklasse en soms doe ik ook gewoon even niks.

Wie ik ben?

Wie ben jij?

Als ik een gokje mag wagen dan ben jij een creatieve en gepassioneerde ondernemer die klaar is om te gaan shinen. Je hebt wel ideeën, maar weet niet waar je moet beginnen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al jaren bezig bent, maar hulp nodig hebt bij het doorvoeren of restylen van de al bestaande huisstijl.

Verder wil ik niet gaan gokken. Ik ga liever met je in gesprek om alles over jou en het bedrijf te horen. Neem contact op en we drinken snel een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan ik voor jou betekenen?