Grafisch-ontwerper-Manon-Sprenkeler-Design header

Elegant, stoer en een tikkeltje eigenwijs en wie ben jij?

Manon Sprenkeler Design

Sta je op het punt iets nieuws te starten en wil je het écht goed aanpakken? Óf is je bedrijf toe aan een rebranding? Manon Sprenkeler Design denkt met je mee en ontwerpt een kloppend plaatje, zodat jij verder kan met het door ontwikkelen van jouw onderneming. Ik heb doorgaans weinig woorden nodig om iets te visualiseren. Door goed te luisteren naar je verhaal, wensen en ambities kan ik de vertaalslag maken naar een sterke identiteit voor jouw bedrijf. Dus heb jij een grafische uitdaging? Laat mij je inspireren!

Je kunt bij mij terecht voor de totale branding (logo en huisstijl), maar ook voor het ontwerp van losse uitingen. Ik ontwerp social media templates, brochures en alles wat daartussen ligt. Want ook als de huisstijl er al is blijft het zichtbaar maken van jouw boodschap in iedere uiting van belang. Daarnaast werk ik samen met diverse marketing & communicatiebureaus in de regio en ben ik als freelancer inzetbaar voor bedrijven.

Mijn missie

Mijn missie

Het is mijn missie om jou als ondernemer zichtbaar te maken op een manier die bij jou als persoon en/of jouw bedrijf past.

Het draait om meer dan alleen een mooi plaatje neerzetten. We duiken samen in jouw verhaal en graven zo lang als nodig om de boodschap die jij wilt overbrengen helder te krijgen. Het totaalplaatje moet kloppen. Niet alleen mooi zijn, maar ook passen bij jou als persoon en het verhaal naar buiten brengen waar jouw onderneming voor staat.

Wie ik ben?

Manon Sprenkeler, zo hebben mijn ouders mij genoemd. Je zou mij kunnen omschrijven als elegant, stoer en een tikkeltje eigenwijs. Ik probeer elke dag te doen wat ik écht leuk vind. Verder word ik onwijs vrolijk van andermans enthousiasme, dat is een van de redenen dat ik grafisch ontwerper ben geworden. Ik wil ondernemers en bedrijven verder helpen. Mijn stijl? Niet te veel toeters en bellen, kracht ontstaat door eenvoud.

Of ik alleen maar aan het ontwerpen ben? Het grootste deel van de week wel, maar ik eet ook graag een hapje buiten de deur, voetbal als professional in de laagste amateurklasse en soms doe ik ook gewoon even niks.

Wie ik ben?

Wie ben jij?

Als ik een gokje mag wagen dan ben jij een gepassioneerde ondernemer die klaar is om dit goed uit te dragen. Je hebt wel ideeën, maar weet niet waar je moet beginnen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al jaren bezig bent, maar hulp nodig hebt bij het doorvoeren of restylen van de al bestaande huisstijl.

Verder wil ik niet gaan gokken. Ik ga liever met je in gesprek om alles over jou en het bedrijf te horen. Neem contact op en we drinken snel een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan ik voor jou betekenen?